Nordpil

Om Nordpil

Nordpil - custom map design and cartography, charts, maps and other visual communication and GIS

Nordpil grundades 2008 av Hugo Ahlenius för att erbjuda konsulttjänster inom geografiska informationssystem (GIS), kartografi och visuell kommunikation. Företaget är baserat i Stockholm, med kontor i Kräftriket (Stockholms Universitet)

Lediga tjänster och praktikplatser

Det finns för närvarande inga vakanser, och inga vi ser inga öppningar inom den närmaste framtiden. Vi har tyvärr inte kapacitet och resurser för att ta emot praktikanter.

Företagsform

Nordpil är registrerad som Enskild näringsverksamhet vid Bolagsverket och Skatteverket. Vi innehar F-skattesedel, inkluderat för försäljning av tjänster inom EU. Vårt organisationsnummer är: SE740102511401.

Referenser

Vänligen se vår portfolio och publikationslista för referenser. Kontaktinformation för andra klienter fås mot begäran. Rekommendationer finns även på Hugo Ahlenius profil på Linkedin.

Curriculum Vitae

Fullt CV finns mot begäran, se även på Linkedin.

Riktlinjer och etik

Vi tror starkt på en hög profil i ämnen som miljö, hållbar utveckling, etik, transparens och öppenhet.

Bank

Vänligen kontakta oss för bank och faktureringsinformation.

Tekonologin bakom den här websajten

Den här sajten är uppbyggd med mjukvara och verktyg som är open-source. Servern den går på är Ubuntu linux, med Apache Httpd, Apache Tomcat. Som applikationsmotor går Railo, med Mura CMS som publiceringsverktyg.